dissabte, 4 de juliol del 2009

Temps de vacances



La dona treballadora ha entrat en aquella fase de „desorientació post-laboral“ provocada després d'uns dies farcits d'emocions, d'apassionades juntes d'avaluacions en les quals els càlculs compensatoris de les notes -segons quin tipus de graduació han de tenir els alumnes- li han tret el darrer gram d'esma que tenia, d'orgiàstiques converses per fer quadrar el contingent personal d'hores amb els cursos futurs, així com per a regatejar alguna que altra hora de compensació per haver de tenir un “plus” de correccions o de preparació de projectes amb l'estranger.

Tanmateix la dona treballadora al llarg de la seva vida laboral ha sabut desenvolupar mecanismes de salvació per a poder retornar a la normalitat d'un temps que promet altres voluntàries i lliures dedicacions: Triar i tirar papers! No hi ha res millor en aquestes situacions vitals que aporti un equilibri espiritual.

A hores d'hora, la vostra àgil dona treballadora ja està fent els plans per a les pròximes sis setmanes sense influències hormonals alienes -tret de les seves i dels més directes que l'envolten-. En el programa té pensant fer kyudo -per allò de concentrar les forces, alliberar-les i renovar-les de nou-, caminar i caminar, llegir la pila de llibres pendents que ja la miren sorneguers, experimentar amb un parell de receptes gastronòmiques esperant no provocar cap gastroenteritis als que es prestin com a conillets de laboratori. Fins i tot, la dona treballadora en un moment agosarat ha pensat en fer un curs de pintura, això sí, s'ha promès trobar altres motius que li puguin alegrar més la pestanya.

2 comentaris:

Eumolp ha dit...

Doncs res, que sigui per molts anys... o pel cap baix per sis setmanes!

arsvirtualis ha dit...

Sí, no és com altres que de tant de temps que tenen no recorden quan han de tornar. Al cap i a la fi, massa graelles fins arribar a la fita!